Првата реклама за Samsung Galaxy S8

Galaxy S8 и S8 Plus се веќе достапни за претпродажба во Америка, а Samsung се обидува на најдобар начин да ги рекламира уредите и во меѓувреме ја претстави првата TV реклама за нив..


Рекламата не зборува за неговите спецификации или општо за способностите на уредот. Наместо тоа, повеќе се фокусира на неговиот изглед и речиси невидливите рамки на предната страна.

No comments

Powered by Blogger.