Samsung Galaxy S8 и S8 Plus покриени со 24 каратно злато


Двата најнови модели на Samsung Galaxy S8 и S8+ добија ексклузивен третман од луксузниот бренд Truly Exquisite кој ги прекри со 24 каратно злато со што смартфоните се доближуваат до највисоката класа на купувачи.

Преработката на металната маска на Truly Exquisite покрај со стандардно злато се врши со 18 каратно розево злато и платина. Цените на луксузните верзии на Galaxy S8 и S8+ чинат околу 2500 евра.

No comments

Powered by Blogger.