Samsung го подготвува и Galaxy S8 Active


Samsung кој неодамна го лансираше водоотпорниот Galaxy S8 подготвува уште посилна и поцврста Active верзија со понапредни стандарди на заштита. За таа цел откриен е нов модел на Galaxy S8 Active со кодно име Cruiser кој засега е наменет за американскиот оператор At&T, но нема информации кога ќе биде готов.

No comments

Powered by Blogger.