Samsung лансираше 3 нови анимации за Gear S3


Samsung денес објави три нови анимации од Gear S3 моделот: Samsung Outdoor, Samsung Travel и Samsung Sport. Samsung Outdoor содржи барометар, апликација за време и кога изгрева/заоѓа сонцето. Имате ноќен режим и интересна опција, со која екранот детектира кога претходната фигура се менува и тогаш светка црвено.''Samsung Travel е направен за авантуристи што сакаат да патуваат, кој има специјална watchface технологија, со подесување за временски потсетници, брз пристап кон промената на валутите и можноста за пишување во My Journey.


Samsung Travel е направен за авантуристи што сакаат да патуваат, кој има специјална watchface технологија, со подесување за временски потсетници, брз пристап кон промената на валутите и можноста за пишување во My Journey.


Сите три анимации ги имате со шест различни бои и може да ги преземете од вашата онлајн продавница за Gear S3 - Samsung Gear App Store.

No comments

Powered by Blogger.