Кира Најтли се враќа во новиот „Pirates of the Caribbean“ филмИ покрај претходните негирања дека се враќа во петтиот дел на „Pirates of the Caribbean“, Кира Најтли е повторно во акција. Актерката се појави во новиот интернационален трејлер за „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales“. Нејзиното враќање значи повторно обединување со Орландо Блум и Џони Деп во филмот. Премиерата е закажана за 26 мај.

И покрај претходните негирања дека се враќа во петтиот дел на „Pirates of the Caribbean“, Кира Најтли е повторно во акција.Актерката се појави во новиот интернационален трејлер за „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales“. Нејзиното враќање значи повторно обединување со Орландо Блум и Џони Деп во филмот.

Премиерата е закажана за 26 мај.

No comments

Powered by Blogger.