Instagram тренд: Сирена тост

Се појави нов кулинарски тренд што е пријатен и за очи и за јадење. Сирена тостовите ги почна стилистката за храна Аделин Вон. Таа вели дека целта ѝ била да ги спои убавото и корисното: нејзините сирена тостови се убави за гледање, но исто така се здрави и вкусни.

Аделина комбинира крем сирење со спирулина во прав за сините нијанси или капки хлорофил за зелените.

Вкусен појадок со кој може да се пофалите на Instagram!

 


No comments

Powered by Blogger.