Бамби позата е најнов хит на Instagram

Кога станува збор за трендови на социјалните мрежи, се чини дека не може да се држи чекор со постојаните промени што ги воведуваат ѕвездите на Instagram.Најновиот тренд за фотографирање е Бамби позата, инспирирана од позицијата во која седи срнчето од анимираниот филм кога се одмара.A post shared by David (@david.tofie) on

A post shared by Lucy Watson (@lucywatson) on
Позата стана популарна меѓу блогерите и моделите бидејќи на овој начин доаѓаат до израз бедрата, а со навалувањето наназад струкот изгледа потенко и поиздолжено.

No comments

Powered by Blogger.