Најмоќниот Galaxy S8 Plus можеби ќе пристигне во Европа

Samsung Mobile се посериозно размислува да го лансира најмоќниот Galaxy S8 Plus со 6 GB RAM и 128 GB меморија модел и надвор од кинескиот пазар, па постојат големи шанси наскоро да пристигне и во Европа, секако со многу висока цена која би изнесувала околу 1000 евра без склучен договор.

Засега Samsung Mobile не ја исклучува оваа можност, но конечната одлука ќе биде донесена во зависност од потребите на пазарот, па доколку има интерес постои шанса најмоќниот Galaxy S8 Plus да го видиме и во Европа.

No comments

Powered by Blogger.