Како астронаутите прават сендвич во вселената?


Астронаутите на Меѓународната вселенска станица јадат иста храна како луѓето на Земјата, но ја подготвуваат малку поразлично. Командантот Шејн Кимбро во ова видео демонстрира подготовка на сендвич со путер од кикирики.

No comments

Powered by Blogger.