Зијадин Села крвав влечен низ демонстрантите

Пишува: Фокус

Дел од демонстрантите влегоа во Собранието по што се обидуваа да влезат во прес салата каде што се пратениците на СДСМ и ДУИ, како и новинарите. Од последните снимки се виде како лица со фантомки ги напаѓаат пратениците на СДСМ и ДУИ. Повреден е лидерот на СДСМ, Зоран Заев, како и Дамјан Манчевски и Максим Димитриевски.

По последните снимки, никој не знае што се случува во моментов дека прес центарот каде се заробени пратениците на СДСМ и ДУИ од страна на лица со фантомки. Според неофицијални информации, најповреден бил Зијадин Села кој крвав бил влечен низ демонстрантите.

ПоврзаноПОВРЕДЕН ЗОРАН ЗАЕВ И УШТЕ НЕКОЛКУ ДРУГИ ПРАТЕНИЦИ ВКЛУЧУВАЈЌИ И НОВИНАРИ ПРИ НАПАД ВО СОБРАНИЕТОNo comments

Powered by Blogger.