Ќе ви се заврти паметот од сумата која ја платил Роналдо за сурогат мајка да му роди деца

Пишува: Toчка

Еден од најдобрите фудбалери на светот, Кристијано Роналдо, ќе стане татко по втор пат, но како и првиот пат платил сурогат мајка да му роди деца...

Британските медиуми објавија дека Роналдо наскоро ќе стане татко. Тој платил сурогат мајка да му роди два сина.

Роналдо го има седумгодишниот син, Кристијан Џуниор, кој исто така беше роден од сурогат мајка. португалскиот фудбалер крие од јавноста која е всушност мајката на негогиот син.Британските медиуми известуваат дека Роналдо им се доверил на пријателите дека по раѓањето на близнаците, ќе ја доведе да живее во неговата вила во Мадрид, чија вредност е пет милиони фунти.

Иако Роналдо тврди дека ги крие деталите од првиатниот живот, португалските и британските медиуми успеаа да дојдат до информации за тоа колкава е сумата која ќе и' ја плати на сурогат мајката која ќе му ги роди близнаците.Станува збор за 17 милиони евра, заедно со што Роналдо најверојатно го плаќа и дискретноста за нејзиниот идентитет. За првиот син плати 12 милиони евра.

No comments

Powered by Blogger.