Новак и Јелена Ѓоковиќ очекуваат ќеркичка

Неодамна дознавме дека Новак и Јелена Ѓоковиќ го очекуваат своето второ дете, а сега веќе откриваме и кој е полот на детето кое го очекуваат.Во август, ќе се исполни нивната најголема желба, прво, да добијат второ дете, а притоа истото да биде помала сестра на Стефан.

Токму така, тенисерскиот ас и неговата сопруга оваа година ја очекуваат својата ќерка, а за здравјето на мајката и бебето се грижи цел тим на лекари.


No comments

Powered by Blogger.