Кога ѕвездите ќе заборават на панталоните...

Поп културата залага ѕвездите, понекогаш и да заборават на панталоните, односно да се соблечат по гаќички.Па, да погледнеме...

Кратка историја на ѕвездите по гаќи:

Risky Business: „Old Time Rock 'n' Roll“
Back to the Future: Најчудната сцена помеѓу мајка и син
Charlie's Angels: Танцот на Камерон Дијаз
Sex and the City: Големата кошула
koga-dzvezdite-kje-zaboravat-na-pantalonite-1.jpg
Александар Скарсгард на MTV Movie Awards 2016
koga-dzvezdite-kje-zaboravat-na-pantalonite2.jpg
True Blood: Александар Скарсгард
koga-dzvezdite-kje-zaboravat-na-pantalonite-3.jpg
The Simpsons: Хомер презира панталони
koga-dzvezdite-kje-zaboravat-na-pantalonite-4.png
Friends: Панталоните на Рос со крема
koga-dzvezdite-kje-zaboravat-na-pantalonite-5.jpg
Бритни Спирс се соблекува на VMA
Seinfeld: Крејмер игра билјард
Облеката на Мадона на Met 2016
koga-dzvezdite-kje-zaboravat-na-pantalonite-6.jpg
Lost in Translation: Првата сцена
Basic Instinct: Интервјуто
Sherlock: „Носиш панталони?“
Beyoncé: „7/11“
koga-dzvezdite-kje-zaboravat-na-pantalonite.gif
Доналд Дак: Постојано
koga-dzvezdite-kje-zaboravat-na-pantalonite-8.jpg

No comments

Powered by Blogger.