Илустрации кои ја откриваат непријатната вистина за оваа планета



Елија Коломбо е креативен уметник чии дела се покомплицирани отколку што изгледаат на прв поглед.

Ако погледнете подлабоко во нив ќе откриете дека истите се вистинска рефлексија на нашиот свет.

А, ова се некои од нејзините најмоќни илустрации:











No comments

Powered by Blogger.