Што се случува кога возрасни крадат бејзбол топче од дете?

Image result for Ozzy Man Reviews: Adults Being Dodgy
Сѐ е е фер во љубовта и војната, така гласи народната поговорка, но кога станува збор за фаќање спортски сувенир, дали е тоа љубов или војна? И дали се игра фер? Јутјуберот Ozzy Man Reviews направи компилација на ситуации во кои возрасни им крадат на деца фрлени бејзбол топки од играчите.

No comments

Powered by Blogger.