Роберт Ирвин претстави нови слатки животни во шоуто на Џими Фалон

Image result for Robert Irwin and Jimmy Play with Baby Black Bears

13-годишниот син на Стив Ирвин повторно беше гостин во шоуто на Џими Фалон, каде претстави неколку слатки животни меѓу кои малечки црни мечиња, гуштери без нозе, слатка птица и слично.

No comments

Powered by Blogger.