„ВМРО со ова си го потпишаа крајот“ - Твитерџиите реагираат

 

Во инцидент што се случи предмалку во Собранието повреден е Зоран Заев, лидерот на СДСМ откако погоема група граѓани влегоа во собраниската сала каде што во моментов се пратениците.

Во инцидентот повреди доби и Дамјан Манчевски кога група маскирани лица влегоа во салата.

Во меѓувреме, се зголемува бројот на граѓаните кои влегуваат во Собранието. Состојбата е хаотична.Поврзано: ЗИЈАДИН СЕЛА КРВАВ ВЛЕЧЕН НИЗ ДЕМОНСТРАНТИТЕ 

No comments

Powered by Blogger.