Жените беа дефокусирани од настанот во Собрание благодарејќи на бодигардот на Заев

ИЗВОР: ТВИТЕР

При настанот што се случи во Собрание каде настрадаа повеќе пратеници и новинари, повеќе фотографии испаднаа од истиот непријатен настан, а со тоа и фотографија и исто така и видео каде може да се види бодигардот на Зоран Заев, Сашко.

Повеќе жени се изјавија на социјалните мрежи а особено Твитер, дека е баш симпатичен, ваше е дали ќе се согласите :)

No comments

Powered by Blogger.