Памела Андерсон променила само една ситница и сега изгледа како сосема друга жена

Пишува: Точка

Памела Андерсон ја препознаваме по две работи: по раскошното деколте и по силната шминка „smokey eyes”.Тој изглед некако можеше да помине додека беше млада, па младата и блескава кожа можеше да се справи со толкавата количина на шминка. Меѓутоа, годините поминуваа, а Памела не го промени својот стил. И навистина не изгледаше убаво. А, потоа, очигледно го прифатила добронамерниот совет од некој од нејзиното окружување и променила една работа.Имено, таа ја намалила количината на шминка, и тоа драстично! Инаку, Памела Андерсон има 49 години. На левата фотографија би и` дале 10 години повеќе и би заклучиле дека добро се држи со оглед на нејзините години. Но, на фотографијата од десна страна може да помине како 30-годишна жена, без никаков проблем.Значи, понекогаш помалку е навистина повеќе, а најдобар пример за тоа е славната Памела.


No comments

Powered by Blogger.