Меси има совршен двојник во Иран

Риза Перестес од Иран стана интернет сензација благодарение на неговата сличност со еден од најдобрите фудбалери на светот, Лионел Меси.

Пишува: Кајгана

Поради неверојатната сличност Риза стана популарен, а многумина во Иран го замолуваат за селфи фотографија. Перестес ја има истата коса и брада како фудбалеот, но и слични изрази на лицето како фудбалската ѕвезда.No comments

Powered by Blogger.