Дали знаевте: жените повеќе гледаат порно на телефон отколку мажи!

Пишува: PhoneArena

Никој не е подобро опремен со вакви статистики и податоци за човечките задоволства како Pornhub, и сајтот постојано ги користи таквите податоци во своја полза објавувајќи ги јавно. Имено, 72% од светската посетеност на сајтот доаѓа од телефони и таблети, и користењето на телефон е повисоко кај женската популација.

Did you know: women watch more porn on their smartphones than men! (SFW)Земајќи ги во предвид статистиките, девојките имаат 16% повеќе веројатност да гледаат на телефон.  Оваа разлика се зголемува со годините. Жените над 55 имаат 44% поголема веројатност да користат телефон и 66% поголема веројатност кога имаат над 65. Па следниот пат кога ќе ве праша некоја баба да поправите нешто на нејзиниот телефон, внимавајте!

Посакувавме да имаме некакво логично објаснување, но само ќе ги оставиме фактите. 

What has this world come to?

No comments

Powered by Blogger.