Без Фотошоп на плажа: Ким и Кортни Кардашијан во Мексико

Списанијата може да ги „фотошопираат“ телата на славните личности до екстремности, но папараците не им ја даваат секогаш таа привилегија.

Ким и Кортни Кардашијан беа уловени од објективите на папараци додека уживаа на одмор во Мексико.

Ѕвездите на серијата „Keeping Up with the Kardashians“ се релаксираа на „женски“ одмор со пријателки.
Многумина побрзаа да искоментираат дека телото на Ким изгледа како изобличено од операции.

No comments

Powered by Blogger.