Руски војници упаѓаат во непријателско „гнездо": Погледнете како го изведоа нападот

Пишува; Точка

Погледнете како руските инжинерски воени единици за напад симулираат заземање на позиција на непријателот.

Руските војници вежбаат борба во затворен простор, а тоа е според многумина една од најтешките задачи за сите војници. Погледнете како изгледаат вежбите на руските војници снимени со камера во прво лице.No comments

Powered by Blogger.