Кралицата вработи жена да ѝ ги разгазува новите чевли

Кога сте кралица на Британија и вашите потреби се кралски, а за нивно задоволување се неопходни разни помошници.Една од потребите на кралицата Елизабета е чевлите да ѝ бидат убаво разгазени пред да почне да го носи.

Весникот Evening Standard објави дека кралицата неодамна вработила жена која ѝ ги разгазува новите чевли.

За да нема кралицата непријатни плускавци, вработената секој ден ќе ги носи нејзините нови чевли со тенки чорапи и ќе се шета со нив на тепих.

No comments

Powered by Blogger.