AeroMobil ќе претстави подобрена верзија на летачки автомобил

Словачката компанија AeroMobil на автомобилското шоу во Монако ќе претстави нов концепт на летачки автомобил.Станува збор за подобрена верзија од концептот 3.0 претставен во 2014 година. Компанијата се уште ги нема објавено техничките податоци.

No comments

Powered by Blogger.