Погледнете како изгледаат денес нашите омилени ликови од ТВ сериите од 90-тите

Пишува: Точка

Се сеќавате ли на г-дин Шефилд од "Дадилки", на Стив Уркел од "Под ист покрив" или можеби на Сабрина од "Малечката вештерка"?

Деведесеттите години оставија големо влијание врз културата, особено филмската, а ние секојдневно се опуштавме со овие серии по напорниот ден на работа или училиште, а денес ѕвездите кои не анимираа изгелдаат сосема поинаку. Дали би ги препознале?

Charles Shaughnessy, "Дадилка"Fran Drescher, "Дадилка"Madeline Rose Zima, "Дадилка"Melissa Joan Hart, "Сабрина, Малата вештерка"Roseanne Barr, "Росана"Candace Cameron Bure, "Полна Куќа"Jodie Sweetin, "Полна Куќа"Jaleel White, "Под ист Покрив"
No comments

Powered by Blogger.