Објавен првиот тизер за „50 нијанси ослободени“ (видео)

Пред само неколку часа беше објавен првиот тизер за третото продолжение на 50 нијанси.Третиот дел, односно „50 нијанси ослободени“ се очекува да биде премиерно прикажан во САД на 9-ти февруари 2018.

Тизер после кој нетрпеливо ќе го чекате малку подолгиот трејлер:

No comments

Powered by Blogger.