Ѕирнете во 25 милионската холивудска историска знаменитост на Тејлор Свифт

Тејлор Свифт може да додаде уште една титула покрај многуте кои веќе ги има - конзерватор.Пејачката во последно време ја нема на музичката сцена, но тоа е така затоа што се концентрира на реставрирање на домот во Беверли Хилс кој го купи во 2015-та година за 25 милиони долари.

Целта ѝ е да го сочува во својата оригинална форма од 1934-та година како што пред неа живеел култниот холивудски продуцент, Семјуел Голдвин.

Инаку, од комисијата за културно наследство на Беверли Хилс доби дозвола истиот да стане локална историска знаменитост.

Промените секако не треба да бидат големи, па еве како во основа ќе изгледа новиот дом на Тејлор:

Влезот


Дневната соба


Работната соба


Главната спала

No comments

Powered by Blogger.