Од двокатен автобус до луксузен дом во 20 чекори


Секоја трансформација е фасцинантна, но особено е интересно кога ќе видите како се случува целиот тој процес. Во ова видео ќе ја погледнете трансформацијата на стар двокатен автобус во совршен подвижен дом за едно семејство.

No comments

Powered by Blogger.