10 славни жени кои негуваат непогрешлив стил

Вкусот и стилот дефинитивно не можат да се купат со пари. Но, ако имате пријатели-познати стилисти и дизајнери ќе ви биде од голема помош.Овие 10 славни жени знаат како да остават впечаток каде и да се појават, негувајќи слика на модерни модни икони и стилски музи.

Никогаш нема да погрешите ако се обидете да имитирате некој нивен изглед:
1. Амал Клуни


2. Мирослава Дума


3. Џиџи Хадид


4. Наташа Водјанова


5. Викторија Бекам


6. Кејт Мидлтон


7. Блејк Лајвли


8. Бела Хадид


9. Оливија Палермо


10. Џована Батаља

No comments

Powered by Blogger.