Виртуелната реалност инспирира ној да лета во новата реклама на Samsung


Во новата реклама на Samsung Mobile гледаме како еден ној случајно открива свои нови способности со помош на виртуелната реалност, која го инспирира да го достигне невозможното.

No comments

Powered by Blogger.