Погледнете го првото промо видео за Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus


Се уште се средуваат впечатоците од вчерашната одлична презентација на Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus со сите нивни новитети кои се чини дека ќе бидат доволни за овие смартфони да бидат вистински хит на пазарот иако можеби не се исполнија сите луди претпоставки и шпекулации.

Сепак, додека чекаме до официјалниот пласман кој ќе следи кон крајот на април, погледнете го првото промо видео во кое се претставени главните адути на Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus.

No comments

Powered by Blogger.