Како Emirates ги збуни обожавателите?

Компанијата на социјалните мрежи објави дека ќе го направи најголемиот патнички авион во светот, наречен APR001 на три ката со базен, теретана и парк. Се разбира дека станува збор за првоаприлска шега, која ги збуни интернет корисниците.Откако многумина поверуваа во планот на Emirates, се разочараа бидејќи станува збор за шега.Фотографијата на авионот собра илјадници „лајкови“ и коментари, а многумина беа загрижени за тоа што ќе се случи со базенот ако дојде до турбуленции во авионот.

No comments

Powered by Blogger.