Кои се најтешките места за патување во светот?


Модерните начини на патување значително го имаат олеснето патувањето во различни делови во светот. Но, сепак на планетата сè уште постојат места кои се тешко достапни и за кои е потребно патување од неколку дена.

За кои места станува збор погледнете од видеото.


No comments

Powered by Blogger.