Девет актери кои ги повторуваат истите гестови во секој филм

Повеќето љубители на филмови ќе ги забележат препознатливите елементи што еден режисер ги внесува во филмовите, но и актерите исто така имаат нивни филмски белег по кој се препознатливи.

Овие девет актери ги повторуваат препознатливите гестови од филм во филм, така што воопшто не е тешко да се забележат. Шапките на Џони Деп, изразите на Самуел Л. Џексон, брилијантните здравици на Леонардо ДиКаприо, трчањето на Том Круз, Харисон Форд и неговото покажување со прст и Мишел Родригез и сличните улоги што ги толкува се дел од оваа листа.
1. Шапките на Џони Деп


2.Изразите на Самуел Л. Џексон


3.Брилијантните здравици на Леонардо ДиКаприо


4. Трчањето на Том Круз


5. Покажувањето со прст на Харисон Форд


6. Мишел Родригез како жена воин


7. Кулирањето на Тим Рот


8. Голите сцени на Мел Гибсон


9. Неодоливото чувсто за глад на Бред Пит

No comments

Powered by Blogger.