Денес лудуваат по него: Ѕвездата од филмот "Џери Мегваер" веќе не е дете, сега е опасен фраер!

Пишува: Точка

Ѕвездата од филмот "Џери Мегваер", актерот Џонатан Липницки имаше среќа да стане популарен филмски актер уште на шест години.

Иако беше опкружен со најплатените и најславните актери како Том Круз и Рене Зелвегер, тој спеак успеа да го украде фокусот на внимание на филмското платно кога и да се појавеше. Плава косичка, очила во стилот на Хари Потер и шириока насмевка.Но ова детенце денес има 27 години..

На Инстаграм го следат повеќе од 50.000 луѓе, главно девојчиња кои лудуваат по него. А еве и зошто:

No comments

Powered by Blogger.