Бред Пит со сосема поинаков изглед - слабее поради филмска улога?


Најновите фотки од Бред Пит не се пријатни за гледање, па тешко дека ќе поверувате дека се работи за истиот човек кој некогаш важеше за секс симбол.

По разводот од Анџелина Џоли, 53-годишниот актер буквално е преполовен.

Екстремно слабото тело никогаш не било карактеристично за Пит, со исклучок на последниве неколку месеци.

Непријатната битка за бракот и децата очигледно си го земала данокот или пак се подготвува зе некоја нова улога можеби:

No comments

Powered by Blogger.