На сцената се појавила една жена со своето куче: Сите гледале во неверување кога започнал нивниот перформанс!

Пишува: Точка

Можете ли да замислите колку часа на напорна работа и тренинг се вложени во оваа изведба?

Илјадници луѓе секој ден ја посетуваат изложбата за кучиња "Евроазија" во Москва. На овој настан се презентираат и најдобрите дуети на кучиња со нивните сопственици. Кулминација на оваа изложба е музичката дисциплина во која сопствениците настапуваат со своите домашни миленици.


Оваа жена ги воодушеви сите присутни кога во 2012-та година се појави на сцената со нејзиниот четириножен пријател. Нивниот настап ќе ве остави без зборови.

Можете ли да замислите колку часа на напорна работа и тренинг се вложени во овој перформанс. Погледнете го и споделете го со вашите пријатели - љубители и сопственици на кученца.


No comments

Powered by Blogger.