Анџелина Џоли ги шокирала Британците

Пишува; Точка

Анџелина Џоли и по разводот со Бред Бит ја продолжува својата хуманитарна работа. Во четвртокот таа се сретнала со Архиепископот од Кантербери, но на средбата се појавила без градник па така врз себе го навлекла гневот на многу корисници од социјалните мрежи.

Архиепископот Џастин Велби фотографиите од нивната средба ги споделил на Твитер, а многу набрзо корисниците на социјалните мрежи забележале дека "Џоли би можела да му ги ископа очите на него со нејзините изразени брадавици" ..Секако, веднаш започнале шегите на нејзина сметка, но имало и сериозни критики во врска со нејзиниот гаф. Многу се запрашале како не и' e непријатно и срам, сепак станува збор за средба со свештено лице.
View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
Privilege to welcome UNHCR Special Envoy Angelina Jolie. Discussed refugee crisis, South Sudan and prevention of sexual violence in conflict
Анџелина Џоли со архиепископот разговарала околу кризата со мигрантите, Јужен Судан и спречување на сексуалното насилство за време на војни и конфликти.

No comments

Powered by Blogger.