Кога децата ќе упаднат среде сериозно интервју за BBC

Кога професорот Роберт Е. Кели во живо се вклучил во емисијата на BBC, веројатно не очекувал дека видеото ќе стане вирално на интернет. За тоа се виновни децата и неговите реакции.


Додека професорот ги анализира последиците од отповикувањето на јужнокорејската претседателка Парк Геун-Хје порад корупциски скандал, во собата влегуваат децата. Без да го прекине преносот таткото се обидува со рака да го оддалечи детето, но моментот станува уште посмешен кога во собата влетува мајката на децата.

No comments

Powered by Blogger.