„Нокиа 3310“ со златен портрет на Путин


Лансирањето на новиот модел на архаичниот „Нокиа 3310“ беше изненадување за сите, но руската компанија „Кавиар“ подготви уште едно изненадува, односно „Супремо Путин“ – овој модел на телефон со златен портрет од рускиот претседател Владимир Путин.

Овој телефон, покрај портретот на Путин, содржи и рачно гравирани стихови од руската химна.

Цената на „Супремо Путин“ е 1.700 долари.

No comments

Powered by Blogger.