Што ќе се случи кога ќе ставите 20.000 волти во лубеница?


Кевин Колер од The Backyard Scientist и неговите пријатели направија неколку експерименти со различни предмети, меѓу кои и лубеница, ставени на 20.000 волти. Крајниот резултат не е тешко да се предвиди.

No comments

Powered by Blogger.