2 дена по убиството на ОСУМ полицијаци во Диво Насеље власта на ВМРО на сметките на Сител, Алфа и Канал 5 ТВ префрлила 2.687.471€. Зошто?


На 9ти мај, во кумановската населба „Диво Насеље“ беа убиени 8 полицајци/припадници на МВР. Но вистината за овој настан сеуште не излезе на површина. Но погледнете што се случува 2 дена после овие настани. Според официјалните податоци:

На сметката на телевизија Сител на 11 мај 2015, власта на Груевски, префрлила 931.518€
На сметката на телевизија Алфа, на 11 мај 2015, власта на Груевски префрлила 931.618€
На сметката на телевизија Канал5, на 11 мај 2015, власта на Груевски префрлила 824.335€

Или, власта на Никола Груевски на 11 мај 2015 г. на сметките на Сител, Алфа и Канал 5 ТВ префрлила 2.687.471 евра! 2 дена после убиството на 8 полицијаци во „Диво Насеље“. Зошто?

ВЕСТА Е НАПИШАНА И ПРЕНЕСЕНА ОД: 
ЗЛОСТОРНИЧКА ШЕМА: За негативна кампања кон Заев, медиуми и аналитичари искеширале 28.300.000€ од Владата на Груевски


No comments

Powered by Blogger.