Видео: Viber воведе тајни пораки

Мобилната апликација за допишување Viber воведе тајни пораки во кои може да испраќате слики или кратки видеа до 30 секунди на кои ќе има тајмер и штом поставеното време истече тие повеќе нема да бидат видливи.

На овој начин може да испраќате тајни слики и видеа кои откако примачот ќе ги види ќе се избришат самите. Новата функција на Viber веќе се доставува до корисниците на Android и iOs.

No comments

Powered by Blogger.