Еве како би изреагирал Никола Тесла кога би седнал зад управувачот на Tesla

Во светот на имагинацијата е возможно буквално сè, па дури и Никола Тесла да седне зад управувачот на електричниот Tesla.

Иако Tesla Motors не ги рекламира своите производи на телевизија, како што тоа вообичаено го прават останатите авто-производители, тоа сепак не ги спречува неговите многубројни фанови за во сопствена режија да направат промотивни видео записи и да ги пласираат истите во јавност.

Некои од нив се посебно интересни, а веројатно најатрактивен е оној во којшто се појавува Никола Тесла, лично и персонално.

Видеото го потпишува Такер Елиот, а може да го погледнете во продолжение:
No comments

Powered by Blogger.