Samsung Galaxy S8 - Протече нова фотографија


Galaxy S8 е сега во фокусот на вниманието, затоа што ќе пристигне пред iPhone 8.


Постојано се појавуваат шпекулации за спецификациите и фотографии од новиот модел, па така и денес пристигна нова фотка од долниот дел на новиот знаменосец на Samsung.


No comments

Powered by Blogger.