Nokia 3310: Протече фотографија од новиот дизајн


Nokia носталгичарите со нетрпение ја дочека фотката од новата Nokia 3310, која се враќа со сличен дизајн, со кој очигледно има допирни точки во споредба со изгледот на претходникот. HMD Global вели дека новата Nokia 3310 ќе чини 59 евра.Ова е концепт за новиот модел, кој најверојатно нема да изгледа вака, затоа што се нагодува дека нема да биде паметен телефон, туку мобилен телефон со основните функционалности за повикување, пораки и долготрајна батерија.


No comments

Powered by Blogger.