Февруарска понуда од IKEA!

За месец февруари, IKEA ја претставува помалку темната, но елегантна атмосфера – нови полици кои подобро го организираат работниот и животниот простор, нова кујна, многу различни вазни за цвеќе, даска за сечење на намирници, теписи, хартија за пакување на подароци, постери, рамки и други работи, што ќе си ги посакте за својот дом. Било како, сгурно добро ќе послужат како инспирација за зимско уредување на домот.
No comments

Powered by Blogger.