Ги извадил темните очила за сонце: Вака денес изгледа Хорацио од CSI Miami


CSI Miami му донесе светска слава на Дејвид Карусо, а поради театралното вадење на очилата за сонце во серијата, беше на мета на многу комичари. Откако заврши снимањето на серијата, актерот се повлече од јавноста.61 – годишниот Дејвид Карусо, кого гледачите го паметат како Хорацио Кејн од серијата CSI Miami, целосно го променил својот изглед. Актерот ја пуштил косата и темните очила за сонце ги заменил со диоптерски.


По завршувањето на снимањето на популарната серија, Карусо се повлече од јавноста и привлекуваше внимание со турбулентниот приватен живот. Имено, актерот три пати се женеше, а пред неколку години беше фатен како се бакнува со двојно помлада актерка.Серијата CSI Miami му донесе светска слава на Дејвид Карусо, а поради театралното вадење на очилата за сонце во серијата, беше на мета на многу комичари.

No comments

Powered by Blogger.