Брутално убиство: Бремена мајка снимила како ѝ го убиваат двегодишниот син


Двегодишно дете загина во престрелка која мајка му случајно ја снимала..

Всушност мајката (20), бремена, се снимала себе и своето момче како пеат додека на задното сдиште од автомобилот седи малиот Лавонтај Вајт.

Меѓутоа на снимката одеднаш се слушаат неколку истрели, како жената излага и бега од автомобилот, а подоцна се слуша и нејизниот крик "Го убија... имам куршум во стомак..!"

На лице место го убиле и нејзиното момче (26) кое го управувало возилото. Полицијата известува дека мајката и нејзиното неродено дете се во стабилна состојба.

Таа изјавила пред иследниците дека нивниот автомобил бил блокиран додека се обидувале да поминат низ некој пролаз кога напаѓачот се појавил и започнал да пука.

No comments

Powered by Blogger.